Shërbime Energjitike & Telekomunikacioni

ENERCOM ALBANIA do të përpiqet të ofrojë shërbime profesionale me cilësi të lartë për klientët e saj duke nderuar dhe ushqyer integritetin në tregjet shumë kërkuese që operon duke trajtuar me ndershmëri çdo kënd të interesuar në aktivitetin e kompanisë. Ne do të ndjekim përsosmërinë në veprimet tona të nxitura nga kënaqësia e klientit ndërsa ndërtojmë besnikërinë e partnerëve, duke ndjekur nga afër tendencat inovative në teknologji që janë në harmoni me natyrën e gjelbër.

Lexoni më tepër

Ne jemi kompania EnerCom sh.p.k

Shërbime Energjitike & Telekomunikacioni

  • Kompania ENERCOM shpk po punon me seriozitet për zgjerimin e aktivitetit duke bashkëpunuar edhe me investitorë të huaj. Duke punuar në mënyrë të përgjegjshme ne kemi arritur ti ofrojmë shërbimin e duhur të gjithë klientëve. Këndvështrimi jonë për punën është i fokusuar te realizimi i pritshmërive të klientit.
  • Bazuar në aftësitë që kompania ka akumuluar gjithë këto vite ne garantojmë vepra të tjera të standarteve të larta. Motivimi për të arritur gjithmonë edhe më shumë na inkurajon që të kërkojmë perfeksion.
Learn More

Cfarë ofrojmë ne

Dizenjimm, instalim, konsultim, implementim.

ENERGJI

• Prodhim -Hidrocentrale, Termocentrale, Parqe Eolikedhe Impiante FotoVoltaike.
• Transmetim - Nënstacione, Mbrojtje rele, sisteme SCADA, Linja Transmetimi 35 kV – 400 kV.
• Shpërndarje - Kabina elektrike, Linja TM dhe TU ABC, ndricim rrugor, impiante të brendshme elektrike,
sisteme alarmi, sisteme të mbrojtjes nga zjarri, sisteme telefonike, radiotelefonike dhe TV.
• Konsulencë për auditimin energjitik.

TELEKOMUNIKACION

•Data Centers.
• Rrjeta telefonike dhe fikse.
• FTTH, HFC,
Routers, Switches.
• Server, Cloud solutions.
• Sisteme TV: DVB- T, DVB-S.
• DVB-C, IPTV, OTT.

SOLAR

• Konsulencë Teknike & Financiare.
• Projektim i plotë i impiantit fotovoltaik.
• Aplikim për leje instalimi.
• Instalimi impiantit fotovoltaik (strukturës, paneleve, inverterit).
• Mirëmbajtje periodike.

SOFTWARE

• Zhvillim dhe mirëmbajtje software.
• Database, Middleware, BI, Data Warehouse & SaaS.
• Inteligjencë Artificiale, GIS & WebGIS.
• Internet of Things (IoT) & Cybersecurity.

Lexoni më tepër

Produktet më të reja

amazing caves coverimage

BISOL Duplex

BISOL Duplex është më lartë për sa i përket fuqisë së modulit dhe efikasitetit të konvertimit në krahasim me modulet e tjera në treg.

Lexoni më tepër
amazing caves coverimage

Canadian Solar

HiKu 7 është një modul PERC me qeliza të dyfishta me fuqi të lartë, me 25 vite garanci lineare të prodhimit të energjisë, i cili redukton koston BOS me 5,7%.

Lexoni më tepër
amazing caves coverimage

AXITEC

AXIpremium XXL HC është një modul diellor me performancë të lartë me gjysmëqelizë 144, monokristalor, i cili garanton tolerancë pozitive të energjisë nga 0-5 Wp me matje individuale.

Lexoni më tepër
amazing caves coverimage

Fronius Eco 27.0-3-S

Fronius Eco trefazor me fuqi 25.0 dhe 27.0 kW plotëson në mënyrë të përkryer të gjitha kërkesat e instalimeve në shkallë të gjerë.

Read more
amazing caves coverimage

Growatt MIN 2500-6000TL-X/XE/XH Inverter

Growatt ofron inverter fotovoltaik për përdorim në sektorin rezidencial, komercial dhe të shërbimeve, ruajtjen e energjisë, sistemet “microgrid” dhe zgjidhjet inteligjente për menaxhimin e energjisë.

Read more
amazing caves coverimage

Solarstone Tiled Roof

Ndërtime të reja ose projekte rinovimi. Panelet diellore të integruara në ndërtesë Solarstone (BIPV) funksionojnë si material i rregullt për çati duke shfrytëzuar energjinë diellore.

Read more
amazing caves coverimage

Next2Sun Agri-PV

Ideja kryesore pas konceptit të investimit Next2Sun është vendosja vertikale e moduleve të veçanta diellore, të cilat mund të përdorin rrezatimin diellor nga të dyja anët.

Read more
amazing caves coverimage

Enercharge E-Mobility

EnerCharge dhe familja e tij e produkteve qëndrojnë për rehati absolute karikimi me trajtimin inteligjent dhe një koncept të thjeshtë operatori.

Read more

Le të punojmë së bashku

Na kontaktoni për të marrë shërbimin që iu duhet me cilësinë më të mirë.

Na kontaktoni